Funktioner af pes hot melt film

Hot-melt selvklæbende film er en slags materiale, der kan varmesmeltes for at fremstille en film med en vis tykkelse, og hot-melt limbinding er implementeret mellem materialerne. Varmesmeltende klæbende film er ikke et enkelt klæbemiddel, men en slags lim. Såsom PE, EVA, PA, PU, ​​PES, modificeret polyester osv. Kan udvikles til varmsmeltende klæbende film. I henhold til materialet er der tpu hot melt lim eva film, pes hot melt tape, pa hot melt tape, pa hot melt tape osv.

PES hot melt film er et hot melt tape produkt fremstillet af polyester som det vigtigste råmateriale. Polyester (er det generelle navn på den polymer, der indeholder estergrupper i hovedkæden, er opdelt i to typer: umættet polyester og termoplastisk polyester. Som den smeltende klæbemiddelmatrix anvendes termoplastisk polyester, dvs. lineær mættet polyester, som den rå materiale til hot melt-klæbemiddel. Det er lavet ved polykondensering af dicarboxylsyre og glycol eller alkyd. Polyester hot melt-klæbemiddel har god vedhæftning til mange materialer, såsom metal, keramik, stof, træ, plast, gummi osv. Anvendes i tøj, elektriske apparater, fodtøj, tøj, fodtøj, kompositmaterialer, byggeri og andre industrier.

Produktfordele ved smeltende klæbende film
1. Den har modstand mod høj temperatur, modstand ved lav temperatur og relativt god høj temperatur modstand;
2. Fordelene ved vandvaskemodstand, olieresistens, opløsningsmiddelresistens osv.
3. Lave omkostninger, vaskemodstand, arbejdsbesparelse, ingen lim lækage og miljøbeskyttelse.
Som en ny type klæbemiddel har varmesmeltende klæbende film mange anvendelser inden for emballageindustrien og elektronikindustrien. Med udviklingen af ​​hot-melt selvklæbende film derhjemme og i udlandet har flere og flere anvendelsesområder tiltrukket sig mere og mere opmærksomhed.


Indlægstid: Nov-09-2020